Doktori

Po mom skromnom mišljenju, liječničko zanimanje je jedno od najvažnijih i najtežih zanimanja u ljudskoj zajednici. Treba doista imati ljubavi prema tom pozivu da bi se podnijela svakodnevna patnja koja ti redovno prolazi ispred očiju i koju nastojiš ublažiti. I baš zbog toga oni moraju naći modus da ublaže situaciju pribjegavajući raznim aktivnostima da razvedre radni dan. Naravno uz pomoć svojih asistentkinja, medicinskih sestara (i braće).

Vicevi
Početna stranicaDoktorica, sve me boli kada vas vidim


Doktor sjedi u svojoj ordinaciji nakon što je upravo imao kompletni seksualni odnos sa jednom pacijentkinjom. Sjedi i razmišlja, ispitujući osobnu savjest i kajući se zbog onoga što je učinio.
- Oh Bože, pa kako sam mogao napraviti tako nešto, s pacijentkinjom. Koja sramota, mozak mi se zamaglio, potpuno sam izgubio kontrolu i moju profesionalnu etiku. To se više nikada ne smije ponovite. Ma zamisli samo što bi se dogodilo da se to sazna.

I tako dok preispituje svoju grižnju savjest, s njegove desne strane se pojavi mali vrag i kaže mu:
- Hej, ma čemu ovakvo bespotrebno kajanje. Pouzdaj se u ono što ti ja kažem prijatelju moj, ogroman broj doktora ima seksualne odnose sa svojim pacijentima i nitko si zbog toga ne razbija glavu. Ne budi naivan, nisi ti jedini. Utuvi si u glavu da nisi ništa loše učinio i da je to svakodnevna praksa u liječničkim ordinacijama.

Doktor počne da se osjeća bolje i malo po malo se ubjedi da u stvari nije učinio ništa loše, govoreći sam sebi:
- Ma daj ne budi dijete, to je stvar za odrasle osobe.

Čim je to izgovorio, sa njegove lijeve strane se pojavi anđeo koju mu kaže:
- Sjeti se da nisi obični doktor, ti si veterinar.


Sexy bolničarka s kratkom haljinom i bogatim dekolteom