Kontaktiraj webmajstora ovoga sajta

Vicevi

S ove stranice možeš poslati tvoje viceve, zatražiti razmjenu linkova s vicevi.a-jokes.com, kritizirati sajt, dati tvoje prijedloge za poboljšanje. Možeš ispuniti sljedeću formu (forma je "direktna" i ne koristi tvoju elektronsku poštu) ili, ako ti više odgovara, poslati mail na adresu "webmaster [at] a-jokes.com".

Što se tiče pristiglih viceva, one najbolje, uz to moraju biti i originalni (one prepisani s drugih sličnih site-ova nećemo uzimati u obzir) ćemo objaviti na stranici Vaši vicevi, ili nekoj drugoj koja više odgovara po tematici. Na prijedloge o razmjeni linkova nastojimo odgovoriti što je moguće brže, ali uzmite u obzir da smo prilično zaposleni (uz to što se bave uređivanjem ovog site, svi članovi redakcije su i zaposleni i imaju i obitelj kojoj moraju posvetiti bar malo pažnje) pa se nemojte ljutiti ako vam odgovorimo sa "malim" zakašnjenjem.

Vaše komentare i prijedloge gotovo uvijek rado primamo i čitamo, pogotovo hvalospjeve, ali da budemo iskreni, niti kritike nam nisu mrsku. Držimo da je konstruktivna kritika jako korisna i odlično sredstvo za natjerati čovjeka da razmisli i da poboljša stvari, one koje se poboljšati mogu. Uz dobronamjerne pohvale i primjedbe primamo nažalost i vrlo uvredljive poruke, često nemaju nikakve veze sa samim site-om i njegovim sadržajem. Sve to dobro podnosimo, i videći da izgleda neke osobe imaju potrebu da se iskale na bilo koji način, i na bilo kome ili čemu, u stvari smo zadovoljni što pružamo neku vrstu web-terapije onima koji imaju potrebu za tim. Prema tome, samo naprijed - mi smo demokratski raspoloženi.

Zaboravih! Imate našu najčasniju riječ da vaš e-mail nećemo koristiti za nikakvu vrstu spama, niti ga davati trećim osobama da vas spamaju. To je aktivnosti koju najviše mrzimo, pa kako se držimo one "Ne učini drugome ono što ne bi želio da učine tebi" (ako se ne varam to je kategorični imperativ od Kanta), možete se u potpunosti pouzdati da ćemo poštovati vašu privatnost.


Muž i žena za stolom nakon ručka. On:
- Draga, nisam ti rekao da sam jutros tražio novi posao. Dobio sam ulogu u jednom film. Biti ću glumac.
- Ma daj, o čemu ti to govoriš? Ti nisi glumac. U kakvom ćeš filmu glumiti?
- Dali su mi ulogu u jednom filmu za odrasle.
- Ne vjerujem ni u to. Koja ti je uloga?
- Glumim supruga koji odlazi na posao.


- Već deset godina mi diraš sise a nikako da me poljubiš - reče jedna krava seljaku.


Muž se vraća s posla i žena ga još na vratima obavještava da je otpustila kućnu pomoćnicu:
- Zamisli molim te, ukrala nam je 6 ručnika iz kupaonice.
- A koje?
- One s natpisom "Dobrodošli u Hotel Adriatik".


Jedna gospođa od nekih pedesetak godina, elegantno obučena, dođe u policijsku stanicu i žali se dežurnom inspektoru:
- Već više od 2 tjedna, jedan čovjek, u zgradi koja se nalazi preko puta moje, svaki dan stoji gol ispred prozora. To je protiv javnog ćudoređa. Morate nešto učiniti po tom pitanju.
Inspektor se sutradan pojavi kod gospođe, u vrijeme kada se inkriminirani čovjek šeta ispred prozora. Pogleda preko puta i doista vidi čovjeka s golim poprsjem na prozoru.
- Draga gospođo, tu nema ništa loša; čovjek je samo golog poprsja i ništa od intimnih detalja se ne vidi.
- A ne? Popnite se na stolicu pa bolje pogledajte.


Vicevi Naslovnica