Mailing lista Vicevi

Besplatna mailing lista Vicevi. Primi svaki tjedan jedan novi vic u tvoj elektronski poštanski sandučić.

Vicevi
Početna stranica

Na veliki zahtjev naših dragih i vjernih posjetioca, koji nas već godinama bezuvjetno podržavaju, u rujnu 2011. godine pokrenuli smo ovu mailing listu viceva. Na ovaj način vam se nastojimo odužiti i vratiti pažnju koju nam ukazujete u cijelom periodu našeg postojanja, to jeste preko deset godina, od daleke 2000.

Upišite se u našu poštansku listu i primite besplatno, jednom tjedno, novi vic u vaš poštanski pretinac, za vašu zabavu i da ih prepričate prijateljima. Jednostavno unesite vašu e-mail adresu u kućicu koja se nalazi ispod ovog teksta i upisani ste. Obvezujemo se na poštovanje i zaštitu vaše privatnosti, to jeste nikada i ni u kojim uvjetima vaša adresa neće biti data ili prodata trećim licima za slanje mrskih propagandnih poruka ili korištena u bilo koje druge svrhe osim za slanje dobrih viceva.

Vaš e-mail


Ako nakon nekog vremena ne stigne niti jedna poruka s vicevima, molimo vas da provjerite vaš pretinac s nepoželjnim porukama. Ako nađete naš e-mail u njemu, dodajte našu adresu među pouzdane pošiljaoce da ne bi uvijek morali kontrolirati nepoželjnu poštu.

Ako iz bilo kojih razloga jednog dana ne budete htjeli više primati naše viceve, možete se ispisati iz mailing liste u bilo kojem trenutku. Na dnu svakog e-mail naći ćete link preko kojega možete s jednostavnim klikom miša prekinuti vaše članstvo u ovoj listi.

U toku blagdana i perioda uobičajenih godišnjih odmora, ljetnih i zimskih, i mi se nastojimo odmoriti. Kako je slanje viceva ručno, t.j. zahtjeva prisutnost osobe koja odašilje poruke, a mi smo odsutni, vrijeme između dva vica može biti duže od sedam dana.


U jednom zagorskom selu su živjela dva brata, bogata i zločesta. Jednog dana jedan od njih umre, upravo onaj dan kada je lokalni pop počeo dograđivati novo krilo crkve. Brat od onog preminulog dođe kod popa i pruži mu novčani ček. Pop gleda i ne može da vjeruje: iznos je takav da će pokriti sve radove koje je planirao, pa će čak malo i ostati, da se popravi krov od štale. Brat kaže:
- Pope, mislim da je iznos više nego dovoljan. Imam samo jedan uvjet: na sprovodu morate reći da je moj brat bio svetac.
Pop mu obeća da će biti prema njegovoj želji i spremi ček u odoru. Dan iza toga, na sprovodu pop govori o preminulom:
- Ovaj čovjek je bio zločest, tukao je ženu i djecu, varao je ljude i potkupljivao ih sa svojim novcem, imao je puno ljubavnica i maltretirao je iz čiste zabave one koji su radili za njega... ali je u odnosu na svog brata bio pravi svetac.


Jedna gospođa ulazi u dućan s cipelama i počinje probavanje raznih modela. Prodavač je u početku pokušao da joj pomogne kod izbora, ali je brzo shvatio da je to beskorisno. Oko žene se gomilaju otvorene kutije i cipele razbacane uokolo. Nakon sat i pol vremena na njenom smrknutom licu konačno se pojavi osmjeh i ona se obrati prodavaču:
- Ovaj par mi je dobar. Koliko koštaju?
- Ništa gospođo, u njima ste došli.


U jednoj škotskoj obitelji, otac kaže najmlađem sinu:
- Sine, idi kod susjeda i zamoli da nam posude kliješta.
Mali se vraća nakon 5 minuta:
- Tata, susjed je rekao da mi ih ne može posuditi.
- Škrtac! Ništa, siđu onda u drvarnicu i donesi naša kliješta.


- Dragi, bila sam kod doktor. Kaže da sam slabokrvna i da mi pluća ne rade najbolje. Prepisao mi je mjesec dana na moru. Gdje me vodiš?
- Kod drugog doktora.


- Nije mi jasno kako je Marija mogla odbiti tvoju ponudu za brak. Da li si joj rekao da je tvoj ujak jako bogat?
- Jesam! Sada je ona moja ujna.


U jednoj tvornici istaknuto je upozorenje:
- Radnice koje nose široke majice trebaju paziti na strojeve.
Ispod toga netko je dopisao:
- Radnice koje nose uske majice trebaju paziti na strojare.


U restoranu jedan klijent već 10 minuta pokušava nabosti s vilicom jednu maslinu koja mu stalno bježi po tanjuru. Konobar to više ne može gledati Približi se s jednom čačkalicom, nabode maslinu i sa smiješkom pruži čačkalicu s maslinom klijentu koji komentira:
- Sada je bilo lako nabosti je, nakon što sam je ja izmorio.


Početkom prošlog, 20. stoljeća, jedna mala ribarica se je nasukala na jedan santu leda u Atlantskom oceanu. Na njoj su bila 2 ribara. Nakon 3 dana su počeli gubiti nadu zbog hladnoće i nedostatka hrane. Iznenada jedan od njih, gledajući u daljinu uzvikne:
- Spašeni smo! Stiže jedan brod: zove se Titanic.