Mailing lista Vicevi

Besplatna mailing lista Vicevi. Primi svaki tjedan jedan novi vic u tvoj elektronski poštanski sandučić.

Vicevi
Početna stranica

Na veliki zahtjev naših dragih i vjernih posjetioca, koji nas već godinama bezuvjetno podržavaju, u rujnu 2011. godine pokrenuli smo ovu mailing listu viceva. Na ovaj način vam se nastojimo odužiti i vratiti pažnju koju nam ukazujete u cijelom periodu našeg postojanja, to jeste preko deset godina, od daleke 2000.

Upišite se u našu poštansku listu i primite besplatno, jednom tjedno, novi vic u vaš poštanski pretinac, za vašu zabavu i da ih prepričate prijateljima. Jednostavno unesite vašu e-mail adresu u kućicu koja se nalazi ispod ovog teksta i upisani ste. Obvezujemo se na poštovanje i zaštitu vaše privatnosti, to jeste nikada i ni u kojim uvjetima vaša adresa neće biti data ili prodata trećim licima za slanje mrskih propagandnih poruka ili korištena u bilo koje druge svrhe osim za slanje dobrih viceva.

Vaš e-mail


Ako nakon nekog vremena ne stigne niti jedna poruka s vicevima, molimo vas da provjerite vaš pretinac s nepoželjnim porukama. Ako nađete naš e-mail u njemu, dodajte našu adresu među pouzdane pošiljaoce da ne bi uvijek morali kontrolirati nepoželjnu poštu.

Ako iz bilo kojih razloga jednog dana ne budete htjeli više primati naše viceve, možete se ispisati iz mailing liste u bilo kojem trenutku. Na dnu svakog e-mail naći ćete link preko kojega možete s jednostavnim klikom miša prekinuti vaše članstvo u ovoj listi.

U toku blagdana i perioda uobičajenih godišnjih odmora, ljetnih i zimskih, i mi se nastojimo odmoriti. Kako je slanje viceva ručno, t.j. zahtjeva prisutnost osobe koja odašilje poruke, a mi smo odsutni, vrijeme između dva vica može biti duže od sedam dana.