Najnoviji vicevi

Navali narode! Najnoviji vicevi! Sport za dušu i vaše moždane stanice. Budite glavna faca u društvu kada ih ispričate.


Vicevi
Početna stranica

Ona mu šalje SMS poruku:
- Najdraži moj, ako spavaš pošalji mi tvoje snove, ako se smiješ, pošalji mi tvoj osmjeh, ako plačeš, pošalji mi tvoje suze. Volim te!
On joj odgovara:
- Sjedim na zahodu. Što želiš da ti pošaljem?


Jedan mlada žena, vrlo bogata, kaže svom zaručniku:
- Počinjem pomišljati da je jedini razlog zbog kojeg me želiš oženiti to što mi je ujak ostavio naslijeđe od 10 milijuna kuna.
- Ma daj, ne budi luda. Uopće me ne zanima tko ti je ostavio naslijeđe.


Dva kauboja jašu kroz pustinju. Sunce je visoko na nebu i prži. Nigdje ni jednog oblaka. Oko njih samo pijesak i brojni kaktusi. Negdje oko podne stignu u Kaktus City, uđu u jedini salun u gradu i zatraže jednu dvokrevetnu sobu. Vlasnik saluna:
- Gospodo, žao mi je ali sve sobe su zauzete. Ovih dana je u gradu rodeo i sve je puno. Mogu vam ponuditi smještaj u jednoj zajedničkoj sobi; za sada vi biste bili jedini gosti.

Kauboji prihvate i odu u sobu koja se nalazi na prvom katu. Sutradan siđu za šank i obojica naruče viski. U to vrijeme druga dva kauboja prelaze isti put kroz pustinju. Sunce je još jače nego prethodni dan, pijesak je užaren a čini se da je i broj kaktusa porastao. Popodne ujašu u grad, zavežu konje i uđu i isti salun. I oni žele jednu sobu s dva ležaja. Vlasnik im odgovara:
- Na žalost, zbog rodea ovih dana smo puni. Mogu vam staviti na raspolaganje dva kreveta u jednoj zajedničkoj sobi. Tamo su već dva kauboja, pa ako vam je u redu, to bi bilo 3 dolara po osobi na noć.

Kauboji se međusobno pogledaju i slože da je to jedino rješenje. Dan iza četiri kauboja zajedno siđu za šank i svako od njih naruči viski. Taj dan kroz pustinju prolazi treći par kauboja. Temperatura je postala gotovo nepodnošljiva, a broj kaktusa i dalje raste. U kasno popodne stignu u Kaktus City i cijela procedura se ponovi, pa tako završe u zajedničkoj sobi s ostala četiri kauboja. Dan iza sva šestorica dođu do šanka i naruče viski.

Četvrti je dan naše priče. Kroz pustinju jaše jedna opatica obučena u bijelo. Vrućina je dostigla najviši nivo. Zrak titra od topline koja izlazi iz pijeska. Svuda okolo su kaktusi: kaktus gore, kaktus dole, kaktus lijevo, kaktus desno... nepregledno more kaktusa. U sam sumrak opatica stiže u salun i traži jednokrevetnu sobu. Vlasnik joj se obraća s dužnim poštovanjem:
- Časna sestro, ovih dana su sve strukture popunjene jer imamo natjecanje u rodeu i svi žele vidjeti tko će pobijediti. Mogu vam ponuditi zadnji ležaj koji je ostao u jednoj zajedničkoj sobi. U njoj je već 6 kauboja, ali mi izgledaju pristojni ljudi i vjerujem da nećete imati problema. Opatici prihvati. Dan iza siđu kauboji i opatice za šank. Šest kauboja naruči viski, a opatica naruči Coca-Colu.

Pouka priče: svaki sedmi Amerikanac pije Coca-Colu.


- Da li bi mi posudio upaljač? Maloprije sam vidio da pušiš.
- Prestao sam.
- Ali pušio si prije 5 minuta!?
- Prestao sam da posuđujem upaljač.


Profesor pita studenta:
- Kolega, recite mi što je brže, svjetlost ili zvuk?
Student razmišlja i konačno odgovara:
- Brža je svjetlost.
- Ispravno! Sada mi objasnite zašto je to tako.
- Jednostavno, zato što se oči nalaze ispred ušiju.


Od našeg novinara sa Zemlje:
- Nakon dugog promatranja, zaključili smo da za Zemljane zeleno svjetlo na semaforu znači "Slobodno, možeš krenuti". Crveno svjetlo ima značenje "Zaustavi se i stavi prst u nos".


U ranu zoru (ne bojte se, neću krenuti s pjesmom), sunce se još nije pojavilo na obzorju, vlasnik jedne tvrtke dolazi u tvornicu. Noćni čuvar ga pozdravi i zaustavi:
- Gospodine direktore, saznao sam da sutra trebate krenuti na jedno krstarenje po fjordovima Norveške. Poslušajte me i ne idite na to putovanje. Noćas sam sanjao da će se vaš brod potopiti i da će se svi na njemu utopiti.
Nakon dužeg razmišljanja, vlasnik, koji je bio jako sujevjeran, nazove turističku agenciju i otkaže putovanje. Nakon dva dana čuje vijest na televiziji da je brod na kojem je i on trebao biti udario u jedan ledenjak i da se nitko od putnika i članova posade nije spasio. Naredi sekretarici da mu pozove noćnog čuvara i kaže mu:
- Imam za vas jednu dobru i jednu lošu vijest. Dobra je da sam vam jako zahvalan što ste mi spasili život.
- A koja je loša?
- Moram vas otpustiti jer ste spavali na poslu.


Pitao sam moju djevojku:
- Draga, mogu li uzeti tvoje novine?
- Da ljubavi, ali zašto ne uzmeš iPad.
Ona muha nikada neće znati koliko je bila prestižna njena smrt.


- Kupio sam jednu od onih knjiga za poboljšanje memorije.
- Kako se zove?
- Ne sjećam se.


- Koja je pouka priče "Ljepotica i Zvijer"?
- Prelijepa djevojka se može zaljubiti u zvijer, ako čudovište posjeduje dvorac.