Veze i razmjena linkova

Vicevi

Evo par veza prema drugim, interesantnim site-ovima. Ako bi htio vidjeti i tvoj link na ovoj stranici, preko forme, prema kojoj ćeš naći vezu na početnoj stranici, pošalji tvoj prijedlog.
Jedno od mjesta koje najčešće posjećujem i gdje provodim puno vremena jeste Igre Online koji nudi veliki izbor vrhunskih i potpuno besplatnih igara online u flash-u. Dođi i uživaj u fantastičnoj grafici, visokokvalitetnom stereo zvuku i nenadmašnoj animaciji, koji će učiniti tvoj igrački doživljaj potpunim. Možeš izabrati između desetak raznih online igara, kao na primjer video poker, jednolinijske i višelinijske slot mašine i dvije vrste ruleta, klasični i onaj američki, s dvije nule. Otkriti ćeš jedinstveno iskustvo i zadovoljstvo igrajući se s našim igricama.

Kako nas vicevi dobro nasmiju, to ponekad uspije i onima od kojih ne bi očekivali tako nešto. Na kraju se moraš nasmijati, da ne bi plakao, kada čuješ da financijski derivati premašuju 5 puta iznos realnog gospodarstva: po par puta ti prodaju iste dionice ili obveznice, upakirane u razne investicione pakete ili fondove. I onda se događa ono čemu smo prisustvovali 2008. godine; financijskoj krizi koja se i dan danas osjeća u cijelom svijetu. Jedan od načina da se skine veo s ovakvih tajni je da čovjek i sam proba i uvjeri se u špekulativnu postavu našeg monetarnog sustava. Najjednostavnije je upisati se u neku Forex platformu za trgovanje valutama. Daju ti probni račun gdje se možeš igrati s fiktivnim novcem i shvatiti kako sve funkcionira. Ja sam se upisao prije par godina iz znatiželje, ali sam zatim obavio i koju realnu kupoprodaju, s pravim novcem (mali iznosi), i zaradio. Cijeli trik je u tome da se ne bude nestrpljiv i da se čeka trenutak kada neka od valuta uzme određeni smjer na duže vrijem (rast ili pad). U takvim momentima mislim da je gotovo nemoguće ne zaraditi novac. U svakom slučaju budite oprezni, da vas pohlepa ne navuče na rizične poteze.

Ako živiš u Splitu i pokvarilo ti se računalo ili ti treba ažurirati hardware ili software na tvom stolnom kompjuteru ili laptopu, obrati se na servis računala Dalmit Split. Riješit će svaki tvoj problem u roku od 3 sata, a ako je stvar izuzetno komplicirana, dati će ti besplatno zamjensko računalo, sve uz povoljnu cijenu. Uz to nude na svome site-u besplatne internet stranice. Nepošteni, ne razmjenjujte s njima.

eGlasnik je potpuno besplatni internet oglasnik. Objavite svoj osobni mali oglas besplatno i brzo! Možete naći oglase za sve i svašta, kupuje se i prodaje od igle do slona.

Vicevi i smiješne vijesti Svaki dan smiješne vijesti pogledajte na vicevi, dođite također na naš forum i zabavite se. Donosimo ovdje jednu zabavnu vijest sa site-a. Google je u svom programu za prevođenje uvrstio i slovenski jezik, ali, kao što se vidi iz primjera, nije ga baš jako usavršio. Slovensko ime "Janez" prevodi kao "Johnson", Maribor je na engleskom postao "San Francisco", Kranj "Miami", a Škofja Loka - "Atena". Najviše pažnje je privuklo prevođenje imena političara. Ako napišemo "Janša je najbolji", Google će nam to prevesti kao "Sanader is the best". Komplimenti Google-u.

Smiješne slike Site gdje je nekada bilo puno smiješnih i zabavnih slika, kao na primjer Tijelo u jabuci, vrlo efektna slika na kojoj je ogrizak od jabuke modeliran kao muški torzo (možda bi bilo još zabavnije da je u pitanju ženski torzo).

Smiješni Klipovi je bila serija zabavnih video klipova za tvoju zabavu, probranih pretežno s YouTube. Posebno je zabavan klip s dvije mačke koje "pričaju" o nečemu (možda komentiraju političku situaciju) ili ogovaraju nekoga.


Dok se ova stranica malo ne popuni, da ne bi izgledala previše prazna i grafički nedorečena, evo i par viceva. Nadam se da će broj linkova i partnera uskoro značajno porasti, popunivši prazni prostor i da će vicevi, koji se nalaze na ovoj web stranici moći biti prebačeni na svoju, odgovarajuću stranicu.


- Naučnici su nakon dugogodišnjeg istraživanja otkrili da 20 centimetara sala može zaustaviti metak ispaljen iz pištolja. To jednostavno znači da ja nisam debela, nego sam blindirana.


- Protivan sam odnosima prije vjenčanja: tako se zakasni na ceremoniju.


- Koja je razlika između dobre i odlične tajnice?
- Dobra kaže: "Dobro jutro šefe!", a odlična kaže: "Jutro je šefe".


- Koja je razlika između prijatelja kuće i kućnog prijatelja?
- Prijatelj kuće dođe kad hoće, a kućni prijatelj hoće kad dođe.


Vicevi Naslovnica | Sljedeća Kontakt