Vicevi o psima

Ne sviđa mi se staviti previše viceva na stranicu, jer to razvodni situaciju i na kraju se čitaoc ne sjeća više niti jednog pročitanog vica. Iz tog razloga zadnje stranice koje dodajem su gotovo monvic, to jeste jedna webstranica, jedan vic. Ovaj ovdje, o malom i velikom psu kod veterinara, ja doista fantastičan.

Vicevi
Početna stranica


U čekaonici kod veterinara čekaju dva psa, jedan mali i jedan veliki. Čekanje se odužilo i oni šetkaju gore dole da bi ubili dosadu i skratili vrijeme. Nakon što mu je i to dosadilo veliki pas odluči da se upusti u razgovor sa malim.

- Zašto si ti ovdje.

- Ah, to ti je duga i tužna priča. Prije neki dan moja gospodarica me izvede u uobičajenu šetnju. Kada smo stigli u obližnji park skine mi uzicu da bih mogao malo da protrčim i razgibam noge. Prekrasan sunčani proljetni dan, a ja sav veseo i zadovoljan. Trčkarajući tako po parku, spazim ti ja jednu zgodnu kujicu, još manju od mene, ali predivnu, sa glatkom i sjajnom svjetlom dlakom, baš onakva kakva se meni dopada. I tako ti se nas dvoje upustimo malo u razgovor, vau ovdje, vau tamo i odjednom se je nađem odotraga, proradili hormoni, i shvatim da je ševim. O mili bože kako je bilo dobro, ali iznenada se začuje vriska, odnekud se pojavi neka grozna, ružna babetina i počne se prvo derati na mene, a zatim i na moju gospodaricu. Psovke, uvrede, prijetnje, kao da je neki lučki radnik. Uglavnom da ti skratim priču, ispostavilo se da se radi o ženi gradonačelnika i da je kujica njena. Zaprijetila se da će podnijeti krivičnu prijavu jer nisam bio na uzici i da bi njena kujica mogla ostati skotna, da će urgirati kod svog supruga i tako dalje. Na kraju je moja gazdarica, da bi spasila situaciju i izbjegla sudske neugode, pristala da me kastrira i evo ja sam ti ovdje da mi odrežu muda. A ti, zbog čega si ti kod veterinara?

Veliki pas započne svoju priču.

- Neki dan gazdarica izađe iz kuće, ne sjećam se točno iz kojeg razloga, a ja se izvrnem na divan u dnevnom boravku i zadrijemam. Kroz san, sanjao sam kako jedem ogromnu teleću potkoljenicu na kojoj je ostalo još brdo mesa, začujem neku buku u kući i probudim se. Bio sam sav u strahu, jer ako su u kuću ušli lopovi, a ja sam za to vrijeme spavao, biti će nevolje. Poslušam malo bolje i shvatim da šumovi dolaze iz kupaonice. Prišuljam se što sam tiše mogao i odškrinem malo vrata. Koje olakšanje; vidim gazadicu kako se tušira. Očito se prije vremena vratila kući i otišla je da se istušira, a nije ni primjetila da ja spavam. I tako gledam kako se ona pere i u jednom trenutku joj ispadne sapun, a ona se sagne da ga dohvati. Kako mi je bila okrenuta leđima, tako mi se naguzi da se sve vidjelo, u prvom planu. Meni se zavrtilo u glavi, hormoni su počeli djelovati, a adrenalin se popeo na sto. Više nisam znao što radim i tako ti ja nju zaskočim odotraga.

- Shvaćam. Znači i ti si ovdje da ti odrežu muda?

- Ma ne, nokte!